(+373) 60500132, ☎ (+373) 22 47 22 30, ✉ fanera@fort.md

Tipuri de placaj

Caracteristicile ale diferitor sorturi de plcaj

Sortul I (B) – învelişul exterior este format din două sau trei benzi de furnir de aceeaşi lăţime şi culoare, fără deschideri şi fisuri și pete întunecate, urme de suprapuneri, nahlestka, pete, înmuiere lipici, zgârieturi, urme de lovituri, boli ale gingiilor, scoicile, bule, şlefuire jos straturile exterioare, waviness (pentru lustruit suprafete), lipite de furnir, particule metalice include, pete neşlefuit.

I (S) – învelişului exterior este format din două sau trei benzi de furnir de aceeaşi lăţime şi culorile nu se schimba culoarea cu încălcarea parţială a suprafeţei de lemn, de etanşare noduri mai mult de 1 PC. la 1 metru, de etanşare fisuri, Trafaleti, nahlestka, Smechere, maloasa lipici mai mult de 1 de pe suprafaţa de foaie, zgârieturi, urme de lovituri, boli ale gingiilor, scoicile, bule, stratificare, particule metalice, lipite pe furnir, waviness (pentru lustruit suprafete).

II (BB) – învelişului exterior este format din două sau trei benzi de furnir de aceeaşi lăţime şi culorile nu se schimba culoarea cu încălcarea parţială de integritate de lemn, zgârieturi, urme de lovituri, scoicile, boala a gingiilor, prezenţa de adeziv filamente, bule, stratificare, şlefuire jos straturile exterioare, particule metalice, lipite pe furnir, waviness (pentru lustruit suprafete).

III (CP) – învelişului exterior este compusă din un număr nelimitat de benzi de furnir fără potrivirea culorilor, colorare nu este permis în încălcarea parţială de integritate din lemn, bule, stratificare, nelustruit pete (peste 5 a suprafeţei de frunze).

IV (C) – învelişului exterior este compus dintr-un număr nelimitat de benzi de furnir, fără potrivirea culorilor nu sunt permise mai mult de 50 de locuri la suprafata nelustruit, şlefuire jos 5 mai multe straturi exterioare, bule, stratificare, colorare.

×
×

Cart